dimecres, 9 de gener del 2013

SORTIDES NADAL 2012



       Després d'aquestes vacances de Nadal i encara paint els torrons ens retrobem amb tots vosaltres per a fer-vos arribar un petit resum de les darreres sortides que hem fet per acomiadar el 2012.
La veritat és que no ens hem estat de res i no hem parat de voltar per si de cas els maies tenien raó i tot això s'acabava.
       Ens hem passejat pel Gòtic amb la companyia del Carpe Guiem que ens han anant descobrint els misteris que s'amaguen entre les parets del barri. Hem rigut i ens hem quedat bocabadats amb el Circ d'Hivern a Nou Barris, també vàrem tenir l'oportunitat d'entrar a la Sagrada Família i quedar-nos enlluernats davant tanta bellesa. Els que ho varen preferir tingueren l'oportunitat d'anar al Poliorama i veure l 'obra Eooooo. Com veieu no hem parat gaire pel taller i sabeu que us dic com els maies aquesta vegada anaven errats aquest any que entrem pensem repetir i fer un munt de sortides i gaudir com mai d'aquesta la nostra ciutat.




Equip de bloc.

1 comentari:

Lourdes ha dit...

Equip de bloc,
Els vostres estimats seguidors i simpatitzants acceptem el vostre sonat Perdó, Perdó.... I com els maies, sembla que no tenien raó i això continua, agraim que torneu a explicar les interessants activitats i la vida del Taller Cordada (que no s'hagi publicat, no significa que no hi hagi vida, que quedi clar).
Doncs res, Bon Any i esperem les vostres sorpreses!!!!!