dimecres, 17 d’abril del 2013

Hola blocaires!!!
Avui us farem un petit resum de les últimes sortides que hem fet al taller.
Hem anat a dos actuacions musicals i a una activitat a l'auditori. I avui mateix hem fet una sortida del grup Caminants.

1ª.- actuació musical:
LA DONA VINGUDA DEL FUTUR
Un musical que parla d'una família que li agrada molt la televisió, fins que al final es cola la protagonista d'un spot, i es queda atrapada, sense poder tornar a casa seva. El petit de la família, que un setciències, crea una màquina que l'ajuda a tornar.
Ens va semblar molt entretingut, i ens va tenir movent-nos a al seient tota l'estona.

2ª.- actuació musical:
PERCUSSIONS
Una obra a on més de 40 instruments de percussió, ens van fer entendre quines són les funcions de cada instrument a dins el grup i a les diferents èpoques i estils musicals.

3ª.- activitat de l'auditori:
UN MATÍ D'ORQUESTRA
És un espai a on els participants, primerament, poden ser testimonis d'un assaig d'una orquestra sencera. Desprès de l'assaig, és el moment en que tots els que hi van, es puguin transformar en músics, ja que ens donaren l'oportunitat de tocar l'instrument que voliem, essent dirigits, com si d'una orquestra de veritat es tractés. 
 Ens va agradar moltíssim, ens he sentit músics per un dia!

L'activitat de Caminants us l'explicarem el proper dia, ja que és molt recent i no ens ha donat temps a entrevistar a ningú...
Susana,  Miquel, Joan.
Equip de bloc.